Tilojen vuokraaminen

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kevään 2020 aikana ei oteta uusia tilavarauksia toukokuun loppuun asti ulottuvalle ajalle!

Monet seurakunnan tiloista ovat vuokrattavissa ulkopuoliseenkin käyttöön.

Jos haluat vuokrata tilan käyttöösi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon (044 7868 124). Leirikeskusten varaukset tehdään tilapalvelupäällikkö Tea Stenbergin kautta (044 7868 150).

Vuokratilan avain tulee hakea kirkkoherranvirastosta samalla viikolla kuin tilaisuutenne järjestetään. Tilavuokra maksetaan kirkkoherranvirastossa avainta noudettaessa. Tila on käytössänne sovittuna päivänä ja kellonaikana. Tilaa ei ikävä kyllä pääse järjestelemään edellisenä päivänä.

Kastetilaisuuksiin tilamme ovat maksuttomia Ylöjärven seurakunnan jäsenille Pappilan perhetaloa (vuonna 2020 hinta kastetilaisuuksiin 175 euroa) lukuunottamatta. Ylöjärven seurakuntaan  kuulumattomille kasteperheille tilavuokra ja liinojen hinta määräytyvät vakiohinnastomme mukaan. Seurakunnan tiloja ei vuokrata nimiäisiin.

Tiloihin liittyvissä käytännön kysymyksissä ja äkillisissä tilanteissa palvelee vahtimestareiden päivystysnumero (044 7868 185).

Toimitilainfot

tilapalvelupäällikkö
päivystävä vahtimestari
ma - ke klo 10-15, pe 10-13
Kirkkotanhuantie 1

HUOM! Koronavirustilanteen vuoksi kirkkoherranvirasto palvelee kevään 2020 aikana puhelimitse ja sähköpostilla!