Tilojen vuokraaminen

Monet seurakunnan tiloista ovat vuokrattavissa ulkopuolistenkin käyttöön.

Jos haluat vuokrata tilan käyttöösi, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon (044 7868 124). Leirikeskusten varaukset tehdään tilapalveluesimies Tea Stenbergiltä (044 7868 150).

Vuokratilan avain tulee hakea kirkkoherranvirastolta samalla viikolla kuin tilaisuutenne järjestetään. Tilavuokra maksetaan kirkkoherranvirastolla avainta noudettaessa. Tila on käytössänne sovittuna päivänä ja kellonaikana. Tilaa ei ikävä kyllä pääse järjestelemään edellisenä päivänä.

Kastetilaisuuksiin tilamme ovat maksuttomia Ylöjärven seurakunnan jäsenille Perhetaloa (vuonna 2019 hinta 175 euroa) lukuunottamatta. Jos kasteperhe ei kuulu Ylöjärven seurakuntaan, niin tilavuokra ja liinojen hinta määräytyy hinnaston mukaan. Seurakunnan tiloja ei vuokrata nimiäisiin.

Tiloihin liittyvissä käytännön kysymyksissä ja äkillisissä tilanteissa palvelee vahtimestareiden päivystysnumero (044 7868 185).

Toimitilainfot

tilapalveluesimies