Perhekerhot

Etsitkö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekerho on kohtaamispaikka kaikille kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille sekä tietysti lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekerhoissa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Perhekerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu. Torstaisin seurakuntakeskuksen perhekerhossa voi nauttia lämpimän  aterian huokeaan 5.50€/annos hintaan. Annoshinta koostuu 4.50€/aikuinen+1€/lapsi.

Iltaperhekerho kokoontuu Kurussa.

Ajankohtaista

Päiväkerhot ja perhekerhot loppuvat viikolla 21 tänä keväänä. Viikon aikana pidetään vain yksi päiväkerhokerta/ryhmä. Ryhmät tiedottavat minä päivänä viikosta kerho järjestetään. Vko 22 alkaen alkaa perhekerhojen ja päiväkerhojen kesätauko. Perhekerhoilua voi jatkaa omaan tahtiin Pappilan kesäpihassa ajalla 6.6-22.6.22. Lisätietoa Pappilan kesäpihasta lisätään lähempänä.

Kerhot avaavat kesän jälkeen ovensa vko 33.

Perhekerhotoimintaa järjestetään kevään 2022  ja syksyn 2022 aikana seuraavissa toimipisteissä:

• ma klo 9-11 Taaperot Perhetalolla ylä- ja alakerta (Loilantie 3-5)
  • ti  13-15.30 ja pe klo 13-15.30 Toukat Perhetalolla ylä- ja alakerta (ti alakerta ei käytössä)
  • ma klo 8.30-11 perhekerho Asuntilan seurakunnantila (Suolaniityntie 4)
  • ma klo 17-19 iltaperhekerho Kurun seurakuntatalon salissa (Kirkkotie 2)
  • ke klo  9-12 perhekerho Viljakkalan seurakuntatalolla (Virkatie 2)
  • ke klo 9-11 perhekerho Vuorentaustan seurakuntatalo (Mastontie 27) Loppuu elokuussa 2022
  • ke klo 9-12 perhekerho Metsäkylän seurakuntatalolla (Taimitie 1)
  • ke klo 9-12 perherkerho Mutalan seurakunnantila (Palsintie 11) . vko 33 alkaen Mutalan perhekerho pe klo: 13-16.
  • to klo 9-12 perhekerho Siivikkalan seurakuntakodilla  (Jauhotie 10)
  • to klo 9-12  perhekerho Seurakuntakeskuksella- mahdollisuus ruokailuun (Kirkkotanhuantie 1)

Asuntilan iltaperhekerho ei toteudu kevätkaudella 2022.

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Pukeminen
Nyt on aika lopettaa. On ollutkin mukavaa.

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät

Ohjeita osallistumiseen:

- Osallistutaan terveenä.
- Huolehditaan käsi- ja yksimishygieniasta.
- Toimitaan väljästi ja vältetään lähikontakteja.
- Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aikuisille sisällä.

Perhekerhoissa on tarjolla myös kahvi ja mehutarjoilu. Torstaisin seurakuntakeskuksella on mahdollisesta nauttia myös lämmin ateria huokeaan hintaan, ruokalistan löydät alempaa.

Ajankohtaiset tiedot löydät Mukulamenoa -sivustolta Facebookista ja instagramista.

Seurakuntakuntakeskuksen torstain perhekerhon ruokalista ja hinta:

5,50€ /annos

17.2  Broilerikastike L, sis sipuli, riisi, porkkanaraaste marjakiisseli L. M. G.

24.2  makaronilaatikko L. sis. sipuli, vihreä salaatti, Ohukaiset L, kermavaahto L. G mansikkahillo L. M. G.

10.3  Kanapyörykät, perunamuusi, salaatti, hedelmäsalaatti L. M. G.

17.3  lohikeitto, pannukakku

24.3  basilica-mifukastike L.G , pasta. salaatti, Hedelmärahka L. G.

31.3  uunimakkara L. G. , perunasose L. G, salaatti, marinoitu kaalisalaatti, jogurttiunelma L. G.

7.4   kasvispihvit L. M. G. Jogurttikastike L. G. perunat, vadelmarahka L. G.

14.4  ei perhekerhoa

21.4  nakkikeitto, ohukaiset, mansikkahillo