Perhekerhot

Etsikö paikkaa, jossa voisit tutustua toisiin vanhempiin ja lapsilla olisi mahdollisuus leikkiin? Sinulla olisi myös mahdollisuus yhteisen kahvikupin äärellä jakaa vanhemmuuden kokemuksia sekä kokea yhdessäolon lämpöä!

Perhekerho on kohtaamispaikka kaikille kotona lasta hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille sekä tietysti lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Perhekerhoissa on vapaan yhdessäolon lisäksi mm. lastennäköinen hartaus- ja laululeikkihetki. Ilmoittautumisia ei tarvita, mukaan voi tulla niinä kertoina ja siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Perhekerho on maksuton. Tarjolla on talon puolesta kahvia, teetä ja mehua, muuten omat eväät mukaan.

Iltaperhekerho kokoontuu Asuntilassa ja Kurussa.

Perheiden päivä 13.5.2021

Helatorstaina 13.5. vietämme Ylöjärvellä Perheiden päivää.

Voit lähteä Lempiäniemeen viettämään omatoimista retkipäivää. Tarjolla on toimintarasteja lapsille ja aikuisille, perheille ja pariskunnille.
Ota omat eväät mukaan. Wc-tilat ovat auki ja nuotiossa tulet klo 11-16. Rastit ovat käytävissä koko päivän ajan.

Perhetalon pihapiirissä tarjoamme mahdollisuuden oman parisuhteen pohdintaan rastiradan ja henkilökohtaisten kohtaamisten kautta.
Kodassa on tulet ja vapaaehtoisia tavattavissa klo 11-15.

Voit osallistua päivään myös kotoa käsin. Perheiden päivän tapahtumasivulla on vinkkejä kotipäivän seikkailuihin.
Seurakunnan somekanavien (Facebook ja Youtube) kautta pääset osallistumaan
klo 10 messuun Viljakkalan kirkosta
klo 12 Muskarimessuun
klo 13 Saara Kinnusen luentoon aiheesta "Happea ruuhkavuosien arkirakkauteen"
klo 14 Saara Kinnusen luentoon "Miten sietää kumppania, kun itsensäkin kanssa on vaikeaa?".

Messut ja luennot ovat nähtävissä kaksi viikkoa ensiesityksensä jälkeen.

Vilkaise myös Perheiden päivän tapahtumasivu Facebookissa.

Perhekerho Zoomissa torstaisin klo 10-10.30 toukokuun ajan
Perhekerhossa mukana seuriksen perhekerhon ohjaajat Tarja ja Maarit sekä Muskari-Maria. Linkki perhekerhoon tulee tähän edellisenä päivänä eli keskiviikkona. Siitä klikkaamalla pääset suoraan perhekerhoon. Avaamme linjat klo 9.45.
Tervetuloa mukaan!

Perhekerhon take-away ateria keskiviikkoisin klo 11-11.30 seurakuntakeskukselta (Kirkkotanhuantie 1) toukokuun ajan
Ruokalista on nähtävillä tällä sivulla alempana.
Annoksen hinta on 4€. Yhdestä annoksesta riittää yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.
Seurakuntana haluamme näin olla yhdeltä osin auttamassa ja tukemassa lapsiperheitä tässä monille perheille raskaassa koronatilanteessa.

Kevätkauden perhekerhojen toiminta ei ala toistaiseksi. Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä ohjeistuksia. Ilmoitamme täällä, kun toiminta alkaa.

Osallistutaan toimintaan terveenä ja oireettomana. Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä. Perhekerhoissa aikuisten suositellaan käyttävän kasvomaskia. Toivomme, että otat oman maskin mukaan.

Toiminnassa noudatetaan korona-ajan väkimäärärajoituksia.

Koronan vuoksi perhekerhoissa ei ole tarjoiluja.

Mukulamenoa Facebookissa ja Instagramissa.

Perhekerhot  korona-ajan väkimäärärajoitukset - toimintaa ei toistaiseksi ole

- ma klo 9-12 Siivikkala (Siivikkalantie 76), 20 henkilöä
- ma klo 17-19 Kuru (Kirkkotie 2), 20 henkilöä
- ti klo 8.30-11 Asuntila (Suolaniityntie 4), 15 henkilöä
- ke klo 9-12 Mutala (Palsintie 11), 15 henkilöä
- ke klo 9-12 Metsäkylä (Taimitie 1), 20 henkilöä
- ke klo 9-12 Siivikkala (Siivikkalantie 76), 20 henkilöä
- ke klo 9-11.30 Vuorentausta (Mastontie 27), 30 henkilöä
- ke klo 9-12 Viljakkala (Virkatie 2), 20 henkilöä
- to klo 9-12  seurakuntakeskus (Kirkkotanhuantie 1), 50 henkilöä
- to  klo 17-19.30 Asuntila (Suolaniityntie 4), 15 henkilöä

Perhekerhon ohjelma

Kädentaitoja
Lapsilähtöinen hartaus, laululeikkejä, liikkumista ja muuta mukavaa
Eväät, kahvit ja mehut
Vapaata keskustelua ja vapaata leikkiä

Pukeminen
Nyt on aika lopettaa. On ollutkin mukavaa.

Perhekerhossa on tarjolla mehua ja kahvia. Kerhoon voi ottaa mukaan omat eväät

Perhekerhon Takeaway ruoka Seurakuntakeskuksella

Annokset mukaan valmiiksi pakattuina ja lämpiminä. Yhdestä annoksesta riittää yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.

Annoksen hinta 4€.

14.4 Jauhelihapihvi L. G. Perunasose L. G. Salaatti L. M. G. Hedelmäsmoothie L. G.

21.4 Broilerikastike L. G. Riisi L. M. G. Salaatti L. M. G Suklaamousse L. G.

28.4 Nakkikastike L. M. G. Perunat L. M. G. Salaatti L. M. G Persikkakiisseli L. M. G.

5.5 Lihapullat L. M. G Perunamuusi L. G. salaatti L M. G. hedelmärahka L. M. G.

12.5 kinkkukiusaus L. G. punajuurisuikale L. M. G.  Hedelmäsalaatti L. M. G.

19.5 Broilerilasagne L. salaatti L. M. G hedelmäkiisseli L. M. G.

26.5 Makaroonilaatikko L. Salaatti L. M. G. Hedelmäsalaatti L. M. G.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.