lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Ajankohtaista

 

 

Kerhojen ja perheiden kevätretkipäivät, samalla kerhojen päätöspäivät Lempiäniemen uudessa leirikeskuksessa:

maanantaina päivällä 29.5 klo 10-13 ja tiistaina illalla 30.5. klo 17:30-19:30 Lempiäniemen uudistettuun leirikeskukseen.

Maanantain retkipäivään järjestetään kuljetus kerhopisteistä ilmoittautumisten mukaan. Retkelle saa ottaa omia eväitä. Seurakunta tarjoaa mehua, kahvia, keksiä ja makkaroita, joita saa paistaa nuotiolla.

Retken ohjelmassa on sään salliessa mukavaa tekemistä, leikkejä ja liikuntaa pihapiirissä. Päärakennuksessa on kiertävä Ilo sulle ja mulle -lasten lähetysnäyttely, jonka jännittävä kertomus tempaa mukaansa ja sisältää esineistöä maailmalta.

Tule päättämään kerhokausi yhteisiin retkipäiviin, tutustumaan seurakunnan omaan leirikeskukseen ja ympäristöön. Tule kastamaan varpaita järviveteen ja sanomaan moikat tutuille kerhotädeille ja kerhokavereille. Tiistain illan ohjelma sisältää klo 18:30 luontoaiheisen lasten kirkkohetken, jossa saadaan yhdessä laulella.

Ilmoittautuminen maanantain retkipäivään tarvitset kyydin tai et... viimeistään su 21.5. https://www.mvs.fi/srk/ylojarvi/url/jgj9S9JTnFLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

PÄIVÄKERHOHAKU ON PÄÄTTYNYT. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN avattu. Seurakunnan päiväkerhoihin otetaan 2017-2021 syntyneitä lapsia.  Kerhojen eri aikatauluilla pyritään huomioimaan erilaisia perheiden tarpeita.  Kerhoja on eri-ikäisille, 1-3 kertaa viikossa. 

 

Tervetuloa päiväkerhoon!

 

 

 

​​​Hygienia ja toimintaohjeita  varhaiskasvatuksessa:

- Toimintaan voi tulla mukaan terveenä
- Muistetaan hyvä käsihygienia ja käsidesin käyttö
- Jos lapsi sairastuu tai oireilee toiminnassa mukana ollessaan, olemme herkästi yhteydessä kotiin
- Noudatamme toiminnassamme Aluehallintoviraston, Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin ja paikallisen tartuntatautilääkärin antamia ohjeita ja suosituksia. Päivitämme tilannetta tarpeen mukaan.

Päivittyviä tietoja löydät MukulamenoaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -sivustolta Facebookista.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärven seurakunnassa lapset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita jokaisena hetkenä!  Ylöjärvellä on paljon lapsia, joten seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista sekä monipuolista. Työssämme tahdomme lasten ja perheiden parasta. Täten pyrimme kohtaamaan perheet kiireettömästi ja kuunnellen.

Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kokien, kuunnellen, askarrellen ja ihmetellen. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen kasvua.

Perhekerhosta, perhekahvilasta, toukkatuvasta ja taaperoista löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Järjestämme toimintaa ympäri Ylöjärveä mukaan lukien tunnelmallisessa Pappilan perhetalossa. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Voit tutustua tarkemmin seurakunnan varhaiskasvatukseen lukemalla Tampereen alueen seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelman (pdf), joka on toimintaa ohjaava laatuasiakirja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


- Seuraa meitä myös  Mukulamenoa Facebook-sivultamme.

- Löydät meidät myös www.instagram.com/mukulamenoa_srk_ylojarvi

 

Ylöjärven seurakunta on Liikkuva seurakunta

Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia. Tämä tarkoittaakin, että seurakunnan lapsille ja perheille suunnatussa toiminnassa liikutaan ja leikitään paljon. Koemme yhdessä liikunnan riemua!

Ylöjärven Liikkuva seurakunta -logo
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.