lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Tulossa:

 

Pappilan perhetalo muuttuu joulukuussa viikoksi Joulutaloksi 12.-16.12.2023.

Tiistaina 12.12. klo 9 avautuva joulutalo kutsuu perheitä retkeilemään kohti joulun tunnelmaa ja sanomaa.

Joulutalossa on leikkejä, muskareita aamupäivisin klo 10 ja 11 ja illalla klo 18 ja 19.  Askarteluja ja monipuolista joulupuuhaa, sekä aamupäivisin Joulucafe perhetalon alakerrassa. Pihalla kulkee polku joulun sanoman äärelle. 

Joulutalo on avoinna ti-pe klo 9-12, ti-to iltaisin klo 17-20 ja lauantaina klo 9-13. 

 

 

PÄIVÄKERHOJEN JÄLKI-ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ.

Seurakunnan päiväkerhoihin otetaan 2017-2021 syntyneitä lapsia.  Kerhojen eri aikatauluilla pyritään huomioimaan erilaisia perheiden tarpeita.  Kerhoja on eri-ikäisille, 1-3 kertaa viikossa. Tällä hetkellä kerhoilemaan mahtuu hyvin mukaan. Voit hvyin ilmoittaa lapsesi kerhoon kesken kauden. 

Päiväkerhoja järjestetään seuraavissa toimipisteissä:  Karhe, Kuru, Metsäkylä (kaksi kerhoa), Mutala, Seurakuntakeskus, Siivikkala, Takamaa, Vanha Seuris.

 

 

Tervetuloa päiväkerhoon!

 

​​​Hygienia ja toimintaohjeita  varhaiskasvatuksessa:

- Toimintaan voi tulla mukaan terveenä
- Muistetaan hyvä käsihygienia ja käsidesin käyttö
- Jos lapsi sairastuu tai oireilee toiminnassa mukana ollessaan, olemme herkästi yhteydessä kotiin
- Noudatamme toiminnassamme Aluehallintoviraston, Tampereen hiippakunnan tuomiokapitulin ja paikallisen tartuntatautilääkärin antamia ohjeita ja suosituksia. Päivitämme tilannetta tarpeen mukaan.

Päivittyviä tietoja löydät MukulamenoaLinkki avautuu uudessa välilehdessä -sivustolta Facebookista.

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa koetaan kasvamisen iloa leikkien ja liikkuen

Ylöjärven seurakunnassa lapset ovat ainutlaatuisia ja arvokkaita jokaisena hetkenä!  Ylöjärvellä on paljon lapsia, joten seurakunnan toiminta lasten ja perheiden parissa on aktiivista sekä monipuolista. Työssämme tahdomme lasten ja perheiden parasta. Täten pyrimme kohtaamaan perheet kiireettömästi ja kuunnellen.

Päivä- ja perhekerhoissa opetellaan ryhmässä toimimista leikkien, laulaen, kokien, kuunnellen, askarrellen ja ihmetellen. Monipuolisella pedagogisella toiminnalla herätellään lapsen luottamusta omaan itseensä ja tuetaan lapsen kasvua.

Perhekerhosta, perhekahvilasta, toukkatuvasta ja taaperoista löytyy leikki- ja kaveriseuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Järjestämme toimintaa ympäri Ylöjärveä mukaan lukien tunnelmallisessa Pappilan perhetalossa. Seurakunnan muskareissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa sekä opetellaan musiikin perusasioita.

Lapsille ja perheille järjestetään vuoden aikana useita kirkkohetkiä ja tapahtumia. Seurakunnan varhaiskasvatuksessa sekä lapsi että aikuinen saa tilaisuuden tutustua kristilliseen aarteistoon mm. symboleiden, musiikin ja Raamatun kertomusten kautta.

Voit tutustua tarkemmin seurakunnan varhaiskasvatukseen lukemalla Tampereen alueen seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelman (pdf), joka on toimintaa ohjaava laatuasiakirja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


- Seuraa meitä Mukulamenoa - Facebook-sivullamme

- Löydät meidät myös Instagramista
 

 

Ylöjärven seurakunta on Liikkuva seurakunta

Ylöjärven seurakunta käyttää Liikkuva seurakunta -toimintamallia. Tämä tarkoittaakin, että seurakunnan lapsille ja perheille suunnatussa toiminnassa liikutaan ja leikitään paljon. Koemme yhdessä liikunnan riemua!

Ylöjärven Liikkuva seurakunta -logo
Lue lisää toimintamallista: www.liikkuvaseurakunta.fi.