UnelmaKahvila ja lahjasoppi

YKSITYISILLE OSTOKSILLE?

Voit päästä yksityisille ostoksille sinulle sopivana aikana soittamalla Elisabet Waldonille puh. 044-7868098. ​​​​​​​

Tuotteet noudetaan Kahvilasta erikseen sopien Elisabet Waldolinin kanssa. Tuotteet maksetaan joko käteisellä (tasaraha) tai pankkikortilla noudettaessa.

Lahjasopesta löydät korkealaatuisia käsintehtyjä tuotteita; poppanoita, pyyhkeitä, villasukkia, lastenvaatteita, kortteja ym. Hinnatkaan eivät päätä huimaa.

UnelmaKahvila toistaiseksi suljettu

UnelmaKahvila on toistaiseksi suljettuna normaalitoiminnan suhteen koronatilanteen vuoksi.

Löydät UnelmaKahvilan myös Facebookista: www.facebook.com/UnelmaKahvila

* * *

Haemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia UnelmaKahvilaan myyjiksi, tekemään käsitöitä, "kahvikummeiksi, leipomaan ym. Tule kanssamme tekemään lähetystyötä! UnelmaKahvilan yhteyshenkilönä toimii Elisabet Waldolin,  johon voit ottaa yhteyttä kaikissa UnelmaKahvilaan liittyvissä asioissa, puh. 044 7868 098.

Unelmatuvan / UnelmaKahvilan historiaa

Unelmakahvila (alkuperäiseltä nimeltään Unelmatupa) on Ylöjärven seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä lähetystyön kahvila ja lahjasoppi. Se toimii täysin lahjoitusten ja talkootyön varassa. Unelmatupa aloitti toimintansa vuonna 1994. Kirkon parkkipaikalla sijainnut alkuperäinen Unelmatupa-rakennus tuhoutui tulipalossa 9.12.2017. Rakennus on purettu. (Lisätietoja uutisessa.

Unelmatupa siirtyi palon jälkeen väliaikaistiloihin Ylöjärven seurakuntakeskuksen alakertaan.

​​​​​​​Uusi UnelmaKahvila päätettiin rakentaa seuriksen aulaan palvelemaan ylöjärveläisiä viihtyisissä uusissa tiloissa ja tutun kodikkaalla tunnelmalla. Uusi UnelmaKahvila avattiin virallisesti adventtina 1.12.2019.

Unelmatupa 1994 - 2017

UnelmaKahvila avattiin 1.12.2019

Puuenkelit 12€/kpl

Puuenkelit 12€/kpl (rullassa Anna-Mari Kaskisen runo)