Viljakkalan kirkko

Kirkkokuja 14 , 39310 Viljakkala

Viljakkalan kirkko

Viljakkalan kirkon on suunnitellut C.L. Engel, ja se on rakennettu vuosina 1840-42.

Sisäpuoli peruskorjattiin ja entisöitiin vuonna 1989. Myös urut uusittiin samassa yhteydessä. Ulkomaalaus uusittiin puolestaan 1993. Kirkko on tunnettu hyvästä akustiikastaan.

Kirkonmäellä on myös kirkkomuseo, joka on auki sopimuksen mukaan. Kesäsunnuntaisin kirkkomuseolla on tarjolla kirkkokahvit jumalanpalveluksen jälkeen.

Kirkon varaukset

Viljakkalan kirkon varaukset esim. kastetta, vihkimistä tai hautajaisia varten sovitaan kirkkoherranviraston kanssa puh. 044 786 8124 tai ylojarvi.seurakunta[ät]evl.fi.

Varaukset musiikkitilaisuuksia varten ottamalla yhteyttä kanttori Heidi Olkinuoraan (heidi.olkinuora[ät]evl.fi, 044 7868 034).

Kirkkokuja 14, 39310 Viljakkala

Lasten lauluilta Viljakkalan kirkossa

PERUTTU Lasten lauluillassa lauletaan, liikutaan ja soitetaan uusia ja vanhoja lastenlauluja.

Kirkkokuja 14, 39310 Viljakkala

Markuksen evankeliumi -ltanäytelmä - Siirretty viime keväältä

- HUOM! Tilaisuus on siirretty keväältä elokuulle koronavirustilanteen vuoksi (lisätietoja srk:n nettisivujen etusivulla)
Kirkkodraama Viljakkalan kirkossa: Markuksen evankeliumi. Järjestäjinä: Tornion Kaupunginteatteri, Kyrösjärven Rukousrintama ry. ja Ylöjärven seurakunta. Kyrösjärven Rukousrintama vastaa kaikista teatterikuluista, seurakunta tarjoaa kirkkotilan ja yksinkertaisen väliaika tarjoilun. Yhteyshenkilö Johannes Riuttala 044 7868008.
Lippuja, 10 €, etukäteen saatavissa: Ravintola Miss Ada, Kahvila Vanha Räikkä, Seurakuntakeskuksen UnelmaKahvila, Viljakkalan Kyläpuoti ja Viljakkalan Grilli-kahvila Kultasanta.
Näytelmän kesto 2 t, väliaika. Keväällä 18.3. tilaisuuteen hankitut liput käyvät 19.8. näytökseen.