Lasten kutsukirkot

Vauvakirkko edellisvuonna kastetuille

Vauvakirkossa lauletaan, lorutellaan ja nautitaan yhdessäolosta.
Kutsut lähetetään joulukuun loppupuolella.

Lammaskirkko 4-vuotiaille

Lammaskirkkoon kutsutaan tänä vuonna neljä vuotta täyttävät lapset. Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Seuraava Lammaskirkko on su 3.4.2022  alkaen klo 16 Ylöjärven kirkolla. 4 vuotiaat saavat kutsun lammaskirkkoon.

Helmikirkko 5-vuotiaille

Helmikirkkoon kutsutaan kyseisenä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset yhdessä kummin, perheen, isovanhempien tai muiden tärkeiden henkilöiden kanssa.  Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Kirkkohetken ohjelmassa on laulamista, yhdessä tekemistä ja mahdollisuus tulla siunattavaksi. Helmikirkon teemana ovat Lönnebon rukoushelmet ja erityisesti Minä-helmi. Tilaisuuden lopussa jokainen lapsi saa helmipussin ja ohjeet rukoushelminauhan kokoamiseen. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kirkkomehut ja -kahvit.

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaamiseen kutsutaan kirjeellä kyseisenä vuonna 7 vuotta täyttävät. Kutsut lähetetään heinä-elokuun vaihteessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koululaiset läheisineen.

IG hippipappi - SC hippipappi

Kouluikäiset, nuoret