Lasten kutsukirkot

Vauvakirkko edellisvuonna kastetuille

Vauvakirkossa lauletaan, lorutellaan ja nautitaan yhdessäolosta.
Kutsut lähetetään joulukuun loppupuolella.

Lammaskirkko 4-vuotiaille

Lammaskirkkoon kutsutaan tänä vuonna neljä vuotta täyttävät lapset. Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Seuraava Lammaskirkko on su 3.10.2021 klo 14-16 Ylöjärven kirkossa. Lammaskirkkoon voit tulla joustavasti omaan tahtiin. Kirkossa on Lammaspolku, jota pitkin voit kulkea alttarille. Alttarilla pappi odottaa sinua. Papin kanssa voi jutella ja siellä on mahdollista saada siunaus. Muskari-Maria on valinnut Lammaskirkkoon lauluja. Niitä voi kuunnella muskari-Marian laulamana ja voi pysähtyä penkkiin istumaan ja laulamaan. Lammaspolun lopussa 4-vuotiaat saavat Lapsen Raamatun. Kaikille on tarjolla kirkkomehut.

Helmikirkko 5-vuotiaille

Helmikirkkoon kutsutaan kyseisenä vuonna viisi vuotta täyttävät lapset yhdessä kummin, perheen, isovanhempien tai muiden tärkeiden henkilöiden kanssa.  Kutsut lähetetään noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Kirkkohetken ohjelmassa on laulamista, yhdessä tekemistä ja mahdollisuus tulla siunattavaksi. Helmikirkon teemana ovat Lönnebon rukoushelmet ja erityisesti Minä-helmi. Tilaisuuden lopussa jokainen lapsi saa helmipussin ja ohjeet rukoushelminauhan kokoamiseen. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kirkkomehut ja -kahvit.

Koulutielle siunaaminen

Lasten koulutielle siunaamiseen kutsutaan kirjeellä kyseisenä vuonna 7 vuotta täyttävät. Kutsut lähetetään heinä-elokuun vaihteessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki koululaiset läheisineen.

Syksyllä 2021 koulutielle siunaamiset järjestetään seuraavasti:
- su 15.8. klo 10 Viljakkalan kirkossa (perhemessu)
- su 15.8. klo 13 Kurun kirkossa messun yhteydessä
- su 15.8. klo 17-19 Ylöjärven kirkossa. Voit tulla joustavasti oman aikataulusi mukaan. Kirkossa voit kulkea polkua pitkin alttarille siunattavaksi, kuunnella musiikkia ja pysähtyä laulamaan. Tarjolla kirkkomehut.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.