Toukkatuvat ja Taaperot

Kaipaatko juttuseuraa ja mahdollisuutta jakaa vanhemmuuden arjen ajatuksia? Olet lämpimästi tervetullut Toukkatupaan ja Taaperoihin!

Toukkatupa on tarkoitettu äitien tai isien omaksi kohtaamispaikaksi vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Toukkatupaan voi tulla heti, kun jaksaa lähteä liikkeelle synnytyksen jälkeen. Tervetulleita ovat myös vielä vauvaa odottavat äidit.

Taaperot on kohtaamispaikka 1-2 -vuotiaille ja heidän vanhemmilleen.

Ajankohtaista

Kevätkauden toiminnan alkamisajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa. Ilmoitamme täällä, kun toiminta alkaa.

Perhekerho Zoomissa torstaisin klo 10-10.30
Perhekerhossa mukana seuriksen perhekerhon ohjaajat Tarja ja Maarit sekä Muskari-Maria. Linkki perhekerhoon tulee tähän edellisenä päivänä eli keskiviikkona. Siitä klikkaamalla pääset suoraan perhekerhoon. Avaamme linjat klo 9.45.
Tervetuloa mukaan!

Perhekerhon take-away ateria keskiviikkoisin klo 11-11.30 seurakuntakeskukselta (Kirkkotanhuantie 1)
Ruokalista on nähtävillä tällä sivulla alempana.
Annoksen hinta on 4€. Yhdestä annoksesta riittää yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle.
Seurakuntana haluamme näin olla yhdeltä osin auttamassa ja tukemassa lapsiperheitä tässä monille perheille raskaassa koronatilanteessa.

​​​​​

Köröttelyä vauvojen kera

Taaperot kokoontuu ma klo 9-11 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatupa kokoontuu ti ja pe klo 13-15.30 Perhetalossa (Loilantie 3-5).

Toukkatuvassa kahvikupin äärellä voi vaihtaa rauhassa kokemuksia ja ajatuksia vauvaperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Taaperoissa 1-2 -vuotiaat pääsevät touhuamaan yhdessä ja vanhemmat voivat kahvikupin äärellä vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia pikkulapsiperheen arjesta. Yhteisenä ohjelmana on pieni hartaushetki ja köröttelylauluja. Kerho muotoutuu myös kävijöitten toiveitten mukaan.

Koronan vuoksi Toukissa ja Taaperoissa ei ole kahvitarjoilua 26.11.2020 alkaen.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Kirkkotanhuantie 1

Varhaiskasvatuksen (päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulu, avoin kotipesä, ip-toiminta) ohjaaja.