Tervetuloa leireilemään!

Miksi lähtisin leirille?

Ensinnäkin, olet erittäin tervetullut sinne juuri omana itsenäsi! Pidämme tärkeänä, että kukin saa olla juuri sitä mitä on. Lisäksi, leirillä saat olla osana leiriporukkaa, joka yhdessä tehden, kokien ja eläen saavat viettää yhteistä aikaa.

Mitä leirillä tehdään?

Jokaisella leirillä pidetään hyvää huolta siitä, että ravintoa on riittävästi. Leirin päiväohjelmaan kuuluukin monipuolinen, maittava ateria aina viisi kertaa päivässä. Joten nälkäiseksi ei leirillä jää.

Leirin ohjelmassa touhutaan monenlaista. Kesäisin tärkeää on tietysti uiminen, johon Lempsun ja Lampsun leirikeskukset tarjoavat loistavat puitteet. Talvisin lumi ja valon vähentyminen antavat monenlaisia mahdollisuuksia myös. Iso leiriporukka antaa mahdollisuuksia monenlaisiin pihaleikkeihin. Eli ulkoileminen leireillä on monesti ohjelman keskiössä. Näiden lisäksi leireillä väkästellään yleensä kotiinvietäviä muistoja leiriltä, erilaisia askarteluita ja kädentöitä. Erilaiset pelit ja leikit niin isolla kuin pienelläkin porukalla onnistuu leireillä. Tämän kaiken lisäksi saamme leireillä tutustua eri tavoin rakastavaan Taivaan Isäämme ja hiljentyä leirillä viettyjen aamu- ja iltahartauksien äärellä. 

Entä jos en tunne ketään leiriporukasta?

Se ei haittaa mitään. Leirillä sitä tutustuu hyvin ja helposti muihin leiriläisiin. Leirillä jokaiselle löytyy varmasti kavereita. Siitä pitävät huolen leirien aikuiset ohjaajat ja isoset.  Isosilla on tärkeä rooli lerireillä lasten kanssa olemisessa ja toiminnan suunnittelussa. Jokaiselle leiriläiselle pyritään löytämään myös turvallinen paikka nukkua ja viettää aikaa.

 

Lähde rohkeasti mukaan leirille! Tule kokeilemaan, saatat yllättyä! 

Kuvassa kesä. Lapset seisovat piirissä ja heittävät yhtä aikaa vesi-ilmapalloja ilmaan.
Lempsun kesäleiri. Mahtavan suosion sai vedellä täytettyjen ilmapallojen heittely.

Ilmoittaudu leirille:

 

Syksy 2023: Ilmoittautuminen leireille alkaa ke 23.8.2023. 

16.-18.10.2023 Koululaisten syyslomaleiri Lempiäniemen leirikeskuksessa 7-14-vuotiaille. Hinta 28€/lapsi. Mukaan mahtuu 35 lasta. Ilmoittautumiset web-lomakkeella 29.9 mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi . Huom! Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

27.-29.10.2023 Perheleiri kaikille perheille Lempiäniemen leirikeskuksessa. Hinta 35€/aikuinen, 28€/lapsi. Ilmoittautumiset  web-lomakkeella 29.9 mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi

1.-3.12.2023  Adventtileiri 9-14-vuotiaille tytöille Lempiäniemen leirikeskuksessa. Hinta 28€. Mukaan mahtuu 25 lasta. Ilmoittautumiset web-lomakkeella 3.11 mennessä. Lisätiedot: laura.juutilainen[ät]evl.fi . Huom! Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Lue lisää leirikeskuksista:

Lempiäniemen leirikeskus, Perttulanlahdentie 6, 34130 Ylinen

Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, 34300 Kuru

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
IG laura.juutilainen

Kouluikäisten leirit ja tapahtumat, kouluyhteistyö 1-6