Parisuhteen parhaaksi

Parisuhteen avuksi

Treffi-ilta Kaipaatteko yhteistä aikaa? Tulkaa Pappilan Perhetalolle pe 8.12.2023 klo 18. Tarjolla on sapaksia (suomalaisia tapaksia) sekä Peter ja Laura Joukaisen musiikkia rennossa ympäristössä. Illan hinta on 20 €/ pariskunta ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumaan, eli ostamaan pääsyliput, pääset tästä: ilmoittautuminen 

Parisuhteen kuntokartoitus Parisuhteen kuntokartoitus on keskustelu, jossa kumppanit puhuvat toisilleen suunnitellun mallin mukaan. Keskustelun lopussa he arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia. Parisuhteen kuntokartoituskeskustelu toteutetaan yhden päivän aikana viikonloppuisin tai arkena kahden illan aikana. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville. Kuntokartoituksesta voi kysellä lisää Soila Simolalta, puh. 044 7868020, soila.simola@evl.fi.

Perheneuvontaa saatavilla myös ylöjärveläisille pareille maksuttomasti ja luottamuksellisesti Tampereen seurakuntien Perheasian neuvottelukeskuksesta puh. 03 219 01 111.

Parisuhteen ensiapua, muutaman keskustelun muodossa Ylöjärven seurakunnasta: Juha-Pekka Haavisto puh. 044 786 8004, juha-pekka.haavisto@evl.fi (kirkon perheneuvoja, työnohjaaja) tai Teija Ojala (perheneuvonnallinen koulutus, työnohjaaja) puh. 044 7868 050, teija.ojala@evl.fi.

Lapsiperheille on tarjolla apua myös PikkuHelpin kautta. Käy tutustumassa tärkemmin PikkuHelppiin

 

Eroryhmä parisuhteen päättyessä: Vertaisryhmät ja auttaminen - Ylöjärven seurakunta (ylojarvenseurakunta.fi)