Parisuhteen parhaaksi

Ajankohtaista

 

Parisuhteen kuntokartoituksen ohjaajakoulutus järjestetään Pappilan Perhetalossa 14.-15.5. (la klo 9-16 ja su 10-15). Kouluttajana Hanna Rienoja. Koulutus on maksuton. Lounaat ovat omakustanteiset, seurakunta tarjoaa kahvit. Koulutus sopii sinulle, jos kuuntelet mielelläsi toisia, innostut ihmissuhteiden kehittämisestä, sinulla on kokemusta parisuhdeleireistä tai teet työtä, jossa kohtaat perheenjäseniä. Mukaan voit tulla yksin, oman kumppanin tai vaikkapa ystävän kanssa. Koulutukseen ilmoittautuminen: https://www.mvs.fi/srk/ylojarvi/url/bk3qJmT1KB 

Parisuhteen huoltopäivä Lempiäniemessä 26.5. klo 11-15.30. Tule pysähtymään hetkeksi parisuhteesi äärelle. Päivässä on huomioitu myös lapset, joille on omaa ohjelmaa. Klo 13 nautimme keittoruoan ja päivän päätteeksi kahvit. Pääset myös halutessasi kartoittamaan parisuhteesi vahvuuksia ja kehitettäviä kohteita parisuhteen kuntokartoituksen kautta. Huoltopäivän päätyttyä vietämme vapaamuotoisia jatkoja saunomisen, muurinpohjalettujen ja makkaranpaiston muodossa. Seurakunta tarjoaa päivän eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kuntokartoitukseen pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan, jotta osaamme varata tarpeeksi ohjaajia paikalle:  https://www.mvs.fi/srk/ylojarvi/url/n3b3bvLPx9Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Laita kalenteriin myös syksyn parisuhdepäivä 10.9. Silloin luvassa mm. Even & Ossin keikka. 

 

Parisuhteen avuksi

 

Parisuhteen kuntokartoitus Parisuhteen kuntokartoitus on keskustelu, jossa kumppanit puhuvat toisilleen suunnitellun mallin mukaan. Keskustelun lopussa he arvioivat itse oman suhteensa vahvoja alueita ja kehittämiskohtia. Parisuhteen kuntokartoituskeskustelu toteutetaan yhden päivän aikana viikonloppuisin tai arkena kahden illan aikana. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville. Kuntokartoituksesta voi kysellä lisää Soila Simolalta, puh. 044 7868020, soila.simola@evl.fi.

Perheneuvontaa saatavilla myös ylöjärveläisille pareille maksuttomasti ja luottamuksellisesti Tampereen seurakuntien Perheasian neuvottelukeskuksesta puh. 03 219 01 111.

Parisuhteen ensiapua, muutaman keskustelun muodossa Ylöjärven seurakunnasta: Juha-Pekka Haavisto puh. 044 786 8004, juha-pekka.haavisto@evl.fi (kirkon perheneuvoja, työnohjaaj) tai Teija Ojala (perheneuvonnallinen koulutus, työnohjaaja) puh. 044 7868 050, teija.ojala@evl.fi.

Lapsiperheille on tarjolla apua myös PikkuHelpin kautta. Käy tutustumassa tärkemmin PikkuHelppiin

 

Eroryhmä parisuhteen päättyessä: Vertaisryhmät ja auttaminen - Ylöjärven seurakunta (ylojarvenseurakunta.fi)