Parisuhteen parhaaksi

Parisuhteen avuksi

Perheneuvontaa saatavilla myös ylöjärveläisille pareille maksuttomasti ja luottamuksellisesti Tampereen seurakuntien Perheasian neuvottelukeskuksesta puh. 03 219 01 111.

Parisuhteen ensiapua, muutaman keskustelun muodossa Ylöjärven seurakunnasta: Juha-Pekka Haavisto puh. 044 786 8004, juha-pekka.haavisto@evl.fi

Parisuhteen Solmu -neuvonta voi olla avuksi parisuhteen kriisissä, kun kumpikin haluaa tehdä töitä kriisin selvittämiseksi. Solmu on kahdeksan kokoontumiskerran työskentely, jossa katsotaan parisuhteen historiaa, sitä mistä on tultu, missä ollaan nyt ja mitä kumpikin tahtoo ja tarvitsee. Solmu-menetelmä edellyttää pariskunnalta halua sitoutua lukien, keskustellen ja uusia rakentavia vuorovaikutustaitoja harjoitellen työskentelyyn parisuhteen hyväksi. Solmu työskentelystä kiinnostuneet parit haastatellaan kirjallisesti ennen työskentelypäätöksen aloittamista. Lisätietoja Lauralta,  puh. 044 7868 020. (Tällä hetkellä ei ole valitettavasti saatavilla enää aikoja, mutta kysy ensiapua parisuhteen ongelmiin Juha-Pekka Haavisto puh. 044 786 8004, juha-pekka.haavisto@evl.fi.)

Parisuhdetoiminnasta tarkempia tietoja Perhetalon sivulla