Vuorentaustan seurakuntakoti

Kahvio 85 45 130
Sali ja kahvio 205 95 300
Kerhohuone 50   50

Tilavaraukset kirkkoherranviraston kautta: puh.: 044-7868124 (ma-ke klo 10-15 ja pe klo 10-13) tai ylojarvi.seurakunta@evl.fi.

• Viihtyisä pienten juhlien tila
  • Keittiön yhteydessä kahvio, lisäksi erillinen sali
  • Kahvio 30 hengelle, salissa pöytäpaikat 60 hengelle
  • Koko tilan väkimääräkapasiteetti normaalitilanteessa 60 henk
  • Nykyaikainen keittiö, jossa 2 jääkaappia, mikroaaltouuni, kotiliesi ja uuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astianpesukone (kotitalous)
  • Ruoka-ja kahviastiasto yhteensä 60 hengelle. Ei jälkiruoka-astioita, tarjoiluastioita vain vähän
  • Pöytäliinat, maljakot, Festivo-kynttilänjalat, tuikkuastiat ja kastemalja
  • Kerho- ja partiotilat
  • Tiloissa toimivat päiväkerhot, perhekerhot, varhaisnuorten kerhot, partiolaiset
  • Sopii esim. muistotilaisuuden ja kastetilaisuuden pitopaikaksi.
Esteetön kulku Esteetön kulku
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Hiljaisuuden jooga -aamuharjoitus

Hiljaisuuden jooga on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan liikkeen avulla hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle. Hiljaisuuden joogan harjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset. Hiljaisuuden joogan aamuharjoitus herättelee kehoa ja mieltä lempeästi uuteen päivään. Hiljaisuuden joogan on kehittänyt sairaalapastori ja joogaopettaja Heli Harjunpää (Hiljaisuuden jooga®).

Tarvitset mukaan mukavat joustavat vaatteet ja joogamaton.

Lisätietoja: heli.paivansalo@evl.fi

Hiljaisuuden jooga -aamuharjoitus

Tarvitset mukaan mukavat joustavat vaatteet ja joogamaton.

Lisätietoja: heli.paivansalo@evl.fi