Vuorentaustan seurakuntakoti

Mastontie 27 , 33430 Vuorentausta

Vuorentaustan seurakuntakoti
  • Viihtyisä pienten juhlien tila
  • Kahvio normaalitilanteessa 30 hengelle, salissa tuolit 100 hengelle (katso koronatilanteen tilakohtaiset väkimäärärajoitukset)
  • Nykyaikainen keittiö
  • Kerho- ja partiotilat
  • Tiloissa toimivat päiväkerhot, perhekerhot, varhaisnuorten kerhot, partiolaiset
  • Sopii esim. muistotilaisuuden ja kastetilaisuuden pitopaikaksi.

Hiljaisuuden jooga - avoin ryhmä

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan hengelliselle yhteydelle, itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen sekä keholliset rukoukset, joiden sanat nousevat kristillisestä traditiostamme.

Mukaan tarvitset joustavat vaatteet ja joogamaton (retkipatja tms käy hyvin, kunhan pystyt makaamaan alustalla). Lisätietoja Heli Päivänsalolta heli.paivansalo@evl.fi tai puh. 0447868010