Markkinat, tapahtumat ja retket

Lähetystyön hyväksi järjestetään Ylöjärvellä vuosittain useita myyjäisiä ja tapahtumia.

Joulumyyjäiset

Adventtiaikana suuret joulumarkkinat Ylöjärven srk-keskuksella samaan aikaan Ylöjärven kirkossa olevien kolmen Kauneimmat joululaulut tilaisuuden kanssa.

Vuoden 2022 muita tapahtumia

6.-13.8.2022 Kesäinen Ruskaretki Enontekiölle Vuontispirtille
Lähde sielun ja ruumiin virkistysmatkalle! Teemme eri pituisia päiväretkiä vaihtelevassa maastossa. Lisäksi päivämatkoja Pallakselle, Hettaan ja Leville.
Matkan hinta 600 € (aiemmin ilmoitetun alustavan 560 € sijaan) sisältää bussimatkat, päiväretket ja täysihoidon Vuontispirtillä kahden hengen hotelllitason huoneissa tai 3-4 henkilön mökeissä. Oma huone 70 € lisämaksulla.
Matkan johtavat Eija Multanen, Vilma Poikolainen ja Eija Palmi.
Matka toteutuu, jos koronatilanne sallii. Matkan käytännön järjestelyissä huomioidaan ajankohtaiset koronaturvallisuusohjeet.
Ilmoittautuminen 1.2.-31.5. netissä web-lomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä - tämän jälkeen voit kysellä vapaita paikkoja / peruutuspaikkoja puh.044 786 8108 (Eija Multanen, lomalla 3.-28.6.) tai 045 226 2341 (Vilma Poikolainen). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varausmaksusta 50 € lähetetään erikseen maksulinkki sähköpostilla tai lasku postitetaan erikseen toivottaessa. Matkan toteutuminen edellyttää vähintään 35 ilmoittautunutta.
Lisätiedot Eija Multanen p. 044-786 8108 (lomalla 3.-28.6.)

(Ruskaretken peruutusehdot:
Retken peruutus on ilmoitettava retken vetäjälle Eija Multanen puh. 044 7868 108. Laskun maksamatta jättäminen tai retkeltä pois jääminen ei riitä peruutukseksi. Ilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota peruutuspaikkaa muille mahdollisesti vapautuvaa retkipaikkaa jonottaville.
-    Varausmaksu on 50 euroa ja se maksetaan erikseen lähetettävällä laskulla toukokuussa.
-    Retken peruutus 8.7.2022 mennessä on maksuton.
-    Retken peruutuksesta 8.7. jälkeen  ja viimeistään viikkoa (7 vrk) ennen retken alkua veloitamme puolet (50%) retken hinnasta, ellei retken minimiosallistujamäärä täyty peruutuspaikkaa jonottavista.
-    Retken peruutuksesta alle viikko (7 vrk) ennen retken alkua veloitamme retkimaksun kokonaisuudessaan, ellei retken minimiosallistujamäärä täyty peruutuspaikkaa jonottavista. Äkillisen sairastumisen varalta suosittelemme retkeläisille vapaaehtoista matkavakuutusta, joka korvaa retkimaksun.
-    Seurakunta on vakuuttanut retkeläiset retken aikana tapaturmien varalta.
Retki jota ei ole peruutettu, eikä ilmoittautunut ole osallistunut leirille laskutetaan kokonaisuudessaan.)

Kurun kappeliseurakunta
Lähetys- ja kansainvälisentyön sihteeri