Seurakuntavaalit 2018 - #minunkirkkoni

Millainen on minun kirkkoni?
-  Lähde seurakuntapäättäjäksi vaikuttamaan!

Minkälainen on sinun kirkkosi? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Mihin suuntaan toivoisit kotiseurakuntasi menevän tulevaisuudessa? Mitä toiveita, mielipiteitä ja osaamista sinulla on?

Kirkko merkitsee meille kaikille eri asioita ja siksi se on meidän kaikkien kirkko. Yhdessä valitsemamme päättäjät ohjaavat kirkon suuntaa tulevaisuudessa.

Haluatko olla mukana päättämässä Ylöjärven seurakunnan toiminnasta ja siitä kuinka kirkko paikallisesti vaikuttaa yhteiseksi hyväksemme Ylöjärvellä? Lähde mukaan rakentamaan meidän kirkkoa omalla panoksellasi! Ehdokasasettelu on käynnissä 17.9.2018 asti.

Seurakuntavaaleissa 18.11.2018 valitaan Ylöjärven seurakunnan kirkkovaltuusto.  Vaalien ennakkoäänestys on 6.−10.11.2018.

Lisätietoa vaaleista: www.seurakuntavaalit.fi

Asetu ehdolle

Kiinnostaako sinua vaikuttaminen omassa seurakunnassasi? Haluaisitko uudistaa toimintaa? Asetu rohkeasti ehdolle, huomisen kirkkoa tehdään nyt!

Lisätietoja ehdokasasettelusta

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, tasa-arvon edistämisestä tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä

Tekeillä olevat valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleihin tekeillä olevia valitsijayhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan tietonsa valtakunnalliseen vaalipalveluun osoitteessa www.seurakuntavaalit.fi/valitsijayhdistykset (jossa syötä Ylöjärven seurakunta ja valitse Lisää yhdistys) kiinnostuneita ryhmää etsiviä ehdokkaita varten.

Katso tiedot seurakuntavaalit.fi-palvelusta tähän mennessä ilmoitetuista tekeillä olevista valitsijayhdistyksistä Ylöjärvellä:

Tietoja tekeillä olevista valitsijayhdistyksistä julkaistaan myös mm. Kirkko Näkyy –tiedotuslehdessä.

Valitsijayhdistyksen ilmoittaminen listalle ei ole sitovaa eikä se millään tavalla korvaa virallisia valitsijayhdistyksen perustamiseen liittyviä toimenpiteitä. Seurakuntavaalien ehdokasasettelu kestää 17.9.2018 klo 16.00 asti.

Lisätietoja: tiedottaja Sakari Vanhanen, puh. 044 7868 120

Seuraavat listat

Vaali-info valitsijayhdistyksille 28.5. klo 18.00

Kutsumme kaikkia tekeillä olevia valitsijayhdistyksiä lähettämään sopivaksi katsomansa henkilön / henkilöitä seurakuntavaaleja koskevaan kaikille avoimeen info-tilaisuuteen ma 28.5. klo 18.00-19.00 Ylöjärven seurakuntakeskukselle (Kirkkotanhuantie 1). Tunnin aikana luvassa on mm. tietoa tämänkertaisen vaalin aikataulusta, ohjeita valitsijayhdistysten muodostamiseen sekä tietoa oman seurakunnan ja koko kirkon ehdokasrekrytointikampanjasta. Lisäksi saatavilla on sekä ehdokasrekrytoinnin markkinointimateriaaleja (esim. esitteitä, yksi myös tuossa sähköisenä liitteenä) että myös valitsijayhdistysten perustamiseen tarvittavia lomakkeita. Tervetuloa vaali-infoon!

Kirkkoneuvoston puheenjohtaja

tiedottaja
Kirkkotanhuatie 1, PL 2

www.facebook.com/SakariVanhanen

Vastuualueena mm. markkinointi, kriisiviestintä, verkkoviestintä, Kirkko Näkyy -tiedotuslehti.

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018

Asetu ehdolle viimeistään
17.9.2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

Millainen on sinun kirkkosi?
- Vaalivideoita

#minunkirkkoni