Valitsijayhdistykset Ylöjärven seurakunnassa

Tälle sivulle kootaan aikana valitsijayhdistysten esittelyt.

Seurakuntavaaleihin tekeillä olevia valitsijayhdistyksiä pyydetään ilmoittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi. Tiedoissa olisi hyvä olla:
-    alustava valitsijayhdistyksen nimi (virallisen nimen valitsijayhdistys antaa vasta palauttaessaan perustamisasiakirjat)
-    yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (eli kehen ehdokkuudesta kiinnostunut henkilö voi olla yhteydessä)
-    mahdollinen lyhyt kuvaus valitsijayhdistyksen tavoitteista, arvoista yms. (max. 800 merkkiä)

Julkaisemme listaa tekeillä olevista valitsijayhdistyksistä internet-sivulla (www.ylojarvenseurakunta.fi/seurakuntavaalit) kesäkuusta alkaen ja myöhemmin mm. Kirkko Näkyy –tiedotuslehdessä. Valitsijayhdistyksen ilmoittaminen listalle ei ole sitovaa eikä se millään tavalla korvaa virallisia valitsijayhdistyksen perustamiseen liittyviä toimenpiteitä. Tiedot voi ilmoittaa haluamassaan aikataulussa, mutta ne kootaan ensimmäistä kertaa yhteen julkaistavaksi aikaisintaan 31.5.

* * *

Kaipaatko lisätietoja valitsijayhdistyksen perustamisesta ja käytännön asioista vaaleihin liittyen? Ylöjärven seurakunta järjestää kaikille avoimen seurakuntavaali-infon valitsijayhdistyksille ma 25.4. klo 18.00 Ylöjärven srk-keskuksessa. Info on suunnattu valitsijayhdityksen perustamisesta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan käytännön vinkkejä valitsijayhdistyksille sekä siitä millaista apua ja tukea seurakunnasta ja koko kirkolta on saatavilla valitsijayhdistyksille vaalien aikana.

* * *

Ylöjärven seurakuntavaaleissa oli vuonna 2018 seitsemän valitsijayhdistystä.