Omaishoitajille kerhoja ja virkistystä

Ylöjärven seurakunta järjestää omaishoitajille virkistystoimintaa mm. keväisen virkistysretken muodossa. Lisäksi säännöllisesti kokoontuu omaishoitajakerhoja, joissa voi jakaa kokemuksia ja saada lisätietoa sekä käytännön neuvoja.

Virkistystoiminta

Ylöjärven seurakunta järjestää keväisin virkistyspäivän omaishoitajille. Toteutukseen on saatu taloudellisesta tukea myös ylöjärveläisiltä Lions Clubeilta ja Ladyiltä.

Omaishoitajakerhot

- Tähkäpäät-toimintapäivän yhteydessä kokoontuu noin kerran kuussa myös vertaisryhmä omaishoitajille (järj. Pioni ry) srk-keskuksen alakerran partiokolossa

- Kurun kappeliseurakunnassa toimii oma omaishoitajakerho, joka kokoontuu 16.8.2021 klo 12-14 alkaen ja joka kuun 3. maanantai kokoushuoneessa Kurun srk-talon alakerrassa. Ryhmä on tarkoitettu sekä omaishoitajille että niille, jotka hoitavat omaistaan kotona tai laitoksessa. Kahvitarjoilu.

diakoniatyöntekijä (Kuru)
Kurun kappeliseurakunta