Miestenillat

Miestenilloissa syvennytään elämää, arkea, ympäröivää maailmaa ja uskoa käsitteleviin kysymyksiin vierailevan luennoitsijan johdolla.  Iltoihin kuuluu myös yhteislaulua. Saunakin on lämpimänä aina ennen ohjelmaosuutta. Kerran kaudessa vietetään saunaseuroja leirikeskuksessa.

Miestenillat - Kevät 2020

klo 17.00 sauna
klo 18.00 Kahvi
klo 18.30-20.00 Ohjelma
Paikkana srk-keskus (Kirkkotanhuantie 1)

ma 6.1. "Elämäni laulut", Mikko Huuhtanen

ma 3.2. ”Mitä voimme oppia herännäisjohtaja Jonas Lagukselta?" Hämeenkyrön kirkkoherra Jorma Pitkänen.

ma 2.3. ”Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa”, Martti Ahvenainen (Toivon ilta)m

a 6.4. Aihe avoin

ma 4.5.Puhujana Timo Uotila, Nokian seurakunnasta.

Äijien illat

Kyseessä on nuorten avoin ryhmä, joka on tarkoitettu pojille. Pohdimme yhdessä mieheksi kasvamista ja muitakin teemoja mitä sakista nousee. Sauna lämpiää ja ruokaa on. Nyyttikestiperiaate, talo tarjoaa saunalimsat ja -mehut.

Liity FB:ssa ryhmään Äijjien illat Ylöjärvi niin löydät tuoreimmat infot nopeasti!

Paikka on seurakuntakeskuksen takkahuone ja sauna osoitteessa Kirkkotanhuantie 1.

Tervetuloa