RIPPIKOULUUN?

Täältä saat tietoa kaikista Ylöjärven seurakunnan rippikouluista vuonna 2020.

Kaikille vuonna 2020 15-vuotta täyttäville kirkon jäsenille on lähetetty rippikouluinfo kotiin. Mikäli et ole sitä saanut tai haluat sen muutoin, laita sähköpostilla yhteystietosi ja pyyntö rippikouluinfosta: riparit.ylojarvi@evl.fi

Rippikouluesite (pdf, päivitetty versio uusilla leiritiedoilla)

READY

Ilmoittautumisaika rippikoululeireille on 14.10. - 3.11.2019
Tarkista leirijakson ja konfirmaation sopivuus sekä rippikoulun hinta. Valitse vähintään 6 ryhmävaihtoehtoa, jotka sopivat aikatauluihisi.

STEADY

Ilmoittaudu 14.10.-3.11. välisenä aikana. Täytä ilmoittautumislomake tarkkaan huoltajasi kanssa. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisen perillemenosta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 11.-24.11.2019 jälki-ilmoittautumisen web-lomakkeella.

Mikäli käyt rippikoulun muualla kuin Ylöjärven seurakunnassa, täytä tästä web-lomake
Lisätietoa muualla käyvien omaan seurakuntaan tutustumisjaksosta.

GO

Viimeistään 17.11. mennessä saat tekstiviestillä tiedon, mihin ryhmään olet päässyt. Ripariryhmän vaihtotoiveen voit esittää 29.11. asti vaihtotoiveen web-lomakkeella.

Seuraa riparien meininkiä somessa #ripari2020 ja #ripariylöjärvi

Riparikyselyt

Puhelinpäivystys ma-ke 18.-20.11.2019 klo 10-17 (Muutoin mahdollisuuksien mukaan. Jätä viesti, niin otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista.)