Hyppää sisältöön

Vaellus - 24.-26.5.2024 ja 22.-31.7.2024

Seitsemisen kansallispuistoLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Urho Kekkosen kansallispuistoLinkki avautuu uudessa välilehdessä

  • Hinta: 450 €
  • Konfirmaatio: 4.8.2024 Ylöjärven kirkko
  • Ryhmän koko: n. 15 rippikoululaista + isoset ja ohjaajat

Vaellusrippikouluun kuuluu kaksi jaksoa. Ensimmäinen on viikonlopun harjoitusvaellus Seitsemisen kansallispuistossa 24.-26.5.2024 ja toinen on varsinainen vaellus Urho Kekkosen kansallispuistossa 22.-31.2024. Matkustamme Tampereelta Rovanimelle junalla ja jatkamme tilausajobussilla Saariselälle. Junien aikataulut voivat vaikuttaa lähtö- ja paluuaikaan.

Vaellusrippikoulu on oikea erämaavaellus, jossa kannetaan kaikki varusteet rinkassa. Vaellukselle voi lähteä kuka tahansa perusterve nuori aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Jos sinulla vaikea erityisruokavalio tai liikkumiseen liittyvä vamma tai sairaus, niin ota yhteyttä (Martti Kauppinen, 044 7868 078) ja jutellaan onko kaikki kunnossa vaellusta varten.

Henkilökohtaiset varusteet kuten rinkka, makuupussi, makuualusta ja vaelluskengät jokainen hankkii tai lainaa itse. Yhteisistä varusteista kuten teltat ja retkikeittimet vastaa seurakunta. Vaelluksen aikana päivämatkat ovat noin 8-19 kilometriä. Vaellusreittimme kulkee niin jylhien tuntureiden rinteillä kuin kurujen pohjalla purojen varrella. Vaelluksen aikana on mahdollista kalastaa ja olosuhteiden salliessa käymme Sokostin huipulla. Lähde mukaan ja haasta itsesi. Erämaa ei aina päästä helpolla, mutta saavutus on varmasti vaivan arvoinen.

* * *

YouTube-video

Ota yhteyttä

johtava nuorisotyönohjaaja
Kurun kappeliseurakunta Ylöjärven seurakunta
IG martt1koo - SC martt1koo - Telegram