Uutislistaukseen

Kysely lapsiperheiden toiminnasta seurakunnassa

Vastauksia odotetaan toiminnassa mukana olevilta ja yhtä lailla Ylöjärvelle vasta muuttaneilta. Vastaajien kesken arvotaan kaksi lahjakorttia seurakunnan Unelmakahvilaan. Vastaamalla voit vaikuttaa!

Kyselymainos 2023.png

Lapsiperheiden toiminnasta kysely Ylöjärven seurakunnassa

Ylöjärven seurakunnan strategian mukaan lapsiperheiden toiminnasta toivotaan säännöllista palautetta ja tämän syksyn kyselyllä voi olla vaikutuksia jo kevään toimintaan.  Pääset kyselyyn tästä.

Torstaina 26.10. avautuva kysely pyytää vanhempia ottamaan kantaa perhekerhoihin, joita on yhteensä 11  aamupäivisin ja iltaisin eri puolella Ylöjärveä.  Viime vuoden kyselyn perusteella aloitettiin tänä vuonna kaksi uutta iltaperhekerhoa. 

Vastauksia odotetaan perhekerhojen lisäksi retki- ja leiritoiminnasta. Tämän vuoden lokakuun koululaisten syyslomalla torstain perhekerhon tilalla ollut syysloman perheiden päivä kokosi kaksinkertaisen osallistujamäärän normaaliin perhekerhon viikkotoimintaan verrattuna. Suosittu oli myös lomaviikon perjantain kotaretki ja muskarihetket Pappilan perhetalolla. 

Seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetyötä tehdään perheitä kuunnellen lasten ääntä unohtamatta. Vanhemmille suunnatussa kyselyssä vanhemmat arvioivat lastenkin kokemusta.

Lapsiltakin on tärkeä kysyä. Seurakunnan päiväkeholaisilta ja koululaisten iltapäivätoiminnan lapsilta palautetta kysytään säännöllisesti kerhoissa. Päiväkerhossa olevien lasten vanhemmille lähtee erikseen päiväkerhotoiminnasta kysely myös lokakuussa. 

Kyselyn vastauksista julkaistaan koonti seurakunnan nettisivuilla. Vastauksia käydään läpi varhaiskasvatuksen tiimin palavereissa. Lapsiperheiden toiminnan kyselyssä on lopussa bonuskysymys, jossa on mahdollisuus ilmoittautua mukaan suunnittelemaan toimintaa. Seurakunta on yhteisö, jossa jokaisella jäsenellä on oikeus vaikuttaa. Kysymme, kokeilemme ja kohtaamme- strategian mukaan toivomme osallisuutta lukuisten vastausten muodossa. 

Anne Vanhatalo
Anne Vanhatalo
varhaiskasvatuksen työalajohtaja

26.10.2023 10.00